Субота в зоні АТО: 7 обстрілів, є поранені

Читать на русском
У зоні проведення АТО зафіксовано 7 обстрілів позицій Збройних сил України, в результаті чого двоє військових отримали поранення.

У зоні проведення АТО зафіксовано 7 обстрілів позицій Збройних сил України, в результаті чого двоє військових отримали поранення.

Про це повідомили в прес-службі штабу АТО в Facebook, пише «Слово і Діло».

Карта АТО: ситуація на сході України на 28 жовтняСитуація на сході країни станом на 00:00 28 жовтня 2017 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

«Із початку доби в районі проведення АТО основна активність російсько-окупаційних угрупувань фіксувалася на Донецькому напрямку. Всього з півночі незаконні збройні формування 7 разів порушили перемир'я. У відповідь Збройні сили України 6 разів застосовували зброю на ураження», - заявили в штабі.

«Обстріляне перемир'я»: динаміка обстрілів сил АТО з 25 вересня до 25 жовтня«Слово і Діло» продовжує вести сумну статистику обстрілів і втрат гібридної війни на Донбасі. Візуалізували дані за останні 4 тижні.

На донецькому напрямку в ніч на суботу бойовики з протитанкового гранатомета і кулеметів обстріляли позиції ВСУ неподалік Зайцевого. Українські військові переважаючим вогнем змусили супротивника до тиші. У результаті цього протистояння двоє українських військовослужбовців отримали поранення. На тому ж напрямку днем ​​бойовики двічі били з піхотного озброєння по захисникам Авдіївки. Озброєння БМП застосовувалося бойовиками на підступах до Пісків.

На приморському напрямку бойовики близько полудня обстріляли зі стрілецької зброї опорний пункт сил АТО у Павлопіль.

На луганському напрямку під вогонь з озброєння БМП потрапили українські позиції неподалік Трьохізбенки.

Нагадаємо, на Донбасі в кафе чоловік підірвав гранату.

Відзначимо, всього за минулу добу незаконні збройні формування 19 раз порушили перемир'я, в тому числі застосовуючи заборонену 122-мм артилерію. В результаті бойових дій двоє військовослужбовців ЗСУ отримали поранення.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: