На Донбасі в кафе чоловік підірвав гранату

Читать на русском
Правоохоронці Донецької області затримали чоловіка, який підірвав гранату в кафе в Костянтинівці, в результаті чого постраждали двоє людей.

Правоохоронці Донецької області затримали чоловіка, який підірвав гранату в кафе в Костянтинівці, в результаті чого постраждали двоє людей.

Про це повідомили у відділі комунікації Нацполіції в Донецькій області, передає «Слово і Діло».

«Обстріляне перемир'я»: динаміка обстрілів сил АТО з 21 серпня до 24 вересняЗ 21 серпня пдо 24 вересня незаконні збройні формування 944 рази обстріляли позиції сил АТО, внаслідок чого загинули 5 українських військових.

О 00:30 28 жовтня в Костянтинівський відділ поліції надійшла інформація з лікарні про те, що за медичною допомогою звернулися два громадянина 1987 і 1986 років народження, у яких були осколкові поранення.

Як з'ясували правоохоронці, потерпілі отримали тілесні ушкодження у місцевого розважального закладу. На місце інциденту виїхала група швидкого реагування.

Затриманим виявився 33-річний чоловік, який під час сварки дістав гранату та кинув її в бік своїх опонентів. Також під час обшуку у підозрюваного поліцейські виявили ще 2 предмети, схожі на детонатори, і фрагмент запала від гранати РГД-5. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за статтею «хуліганство».

Нагадаємо, ФСБ заявило про затримання українця після перестрілки на кордоні.

Раніше в СБУ повідомили, що в Авдіївці готували замах на Порошенка.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: