«Укроборонпром» модернізує бойові літаки та вертольоти Бангладеш

Читать на русском
Зустріч дозволила актуалізувати проекти швидкої модернізації Ан-32, а також програми ремонту бойових літаків і вертольотів.

Керівництво ДК «Укроборонпром» провело переговори з головою делегації Збройних сил Республіки Бангладеш щодо модернізації Ан-32, а також програми ремонту бойових літаків і вертольотів.

Зустріч відбулася в рамках спеціалізованої авіакосмічної виставки AeroIndia-2017, передає «Слово і Діло».

Повідомляється, що зустріч дозволила актуалізувати значну кількість проектів, у швидкій реалізації яких зацікавлені обидві сторони.

Відзначимо, що міжнародна авіакосмічна виставка AeroIndia проводиться в Індії вже водинадцяте й за цей час стала центром розвитку співробітництва оборонних підприємств авіаційної галузі в усій Азії.

Україна представить ударний безпілотний комплекс «Фантом» на IDEX 2017На міжнародній виставці озброєння IDEX 2017 в Абу-Дабі 19-23 лютого «Спецтехноекспорт» представить світовій громадськості новий багатоцільовий безпілотний апарат «Фантом».

Нагадаємо, що «Укроборонпром» погодив із представниками вищого військового керівництва Індії скликання спільної робочої групи з питань співробітництва в сфері оборони.

Як повідомлялося раніше, в перший день міжнародної авіакосмічної виставки AeroIndia-2017 ДП «Спецтехноекспорт», що входить до складу держконцерну «Укроборонпром», представило новий тактичний безпілотний авіаційний комплекс Sparrow-LE.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: