Україна та Індія скликають робочу групу з питань безпеки

Читать на русском
Увага була приділена створенню нових цивільних і військово-транспортних літаків на базі літаків сімейства Антонов, локалізації виробництва українських БПЛА в Індії та прискоренню подальшої модернізації індійського парку Ан-32.

Держконцерн «Укроборонпром» погодив із представниками вищого військового керівництва Індії скликання спільної робочої групи з питань співробітництва у сфері оборони.

Домовленість була досягнута в рамках виставки «АероІндія-2017», передає «Слово і Діло».

«Завданням цієї групи є прискорення реалізації низки оборонних проектів у авіаційній і бронетанковій сфері, протиповітряній обороні і ракетно-артилерійському озброєнні, технічного забезпечення військово-морських сил», – йдеться в повідомленні ДК.

Відзначається, що на виставці були проведені предметні переговори з міністром оборони Індії, державним секретарем оборони, державним секретарем із питань оборонної промисловості, головнокомандувачем ВМС, командуванням ВПС Республіки Індія.

На авіасалоні в Ірані представлений перший український вертоліт – фотоУкраїнська приватна компанія Softex-Aero вперше публічно продемонструвала свій новий високошвидкісний вертоліт VV-2 в рамках міжнародного авіасалону Iran Air Show 2016, який проходив на острові Кіш в Ірані з 16 до 19 листопада.

Особлива увага на переговорах була приділена наявним проектам зі створення нових цивільних і військово-транспортних літаків на базі літаків сімейства «Антонов», локалізації виробництва українських оперативно-тактичних і тактичних БПЛА в Індії та прискоренню подальшої модернізації індійського парку Ан-32.

В рамках програми «Make in India» були також обговорені можливості індійських компаній в участі в реалізації найбільш пріоритетних проектів з імпортозаміщення російських товарів, які активно реалізує ДК «Укроборонпром».

Як повідомлялося раніше, в перший день міжнародної авіакосмічної виставки «АероІндія-2017» ДП «Спецтехноекспорт», що входить до складу держконцерну «Укроборонпром», представило новий тактичний безпілотний авіаційний комплекс Sparrow-LE.

На міжнародній виставці озброєння IDEX 2017 в Абу-Дабі 19-23 лютого «Спецтехноекспорт» представить світовій громадськості новий багатоцільовий безпілотний апарат «Фантом».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: