Україна представить ударний безпілотний комплекс «Фантом» на IDEX 2017

Читать на русском
Спецтехноекспорт покаже на виставці багатоцільовий транспортний засіб Фантом зі встановленим модулем важкого озброєння.

На міжнародній виставці озброєння IDEX 2017 в Абу-Дабі 19-23 лютого «Спецтехноекспорт» представить світовій громадськості новий багатоцільовий безпілотний апарат «Фантом».

Згідно з повідомленням Defence Blog, компанія покаже на виставці багатоцільовий транспортний засіб «Фантом» зі встановленим модулем важкого озброєння, передає «Слово і Діло».

«Фантом» – дистанційно керований мінібронетранспортер. Денний і нічний комплекси прицілювання дозволяють вести вогонь у будь-який час доби на відстані більш ніж 1 км. Запас ходу – до 20 км, управління здійснюється захищеними радіоканалами або через волоконний кабель довжиною 5 км.

Україна проведе стрільби з «Буків» біля кордону з КримомЗбройні сили України проведуть бойові стрільби з ракетних установок Бук-М1 в Херсонській області.

На виставці IDEX 2017 безпілотний бронетранспортер буде демонструватися з новим бойовим модулем, який включає в тому числі й протитанковий ракетний комплекс.

Вперше мінібронетранспортер «Фантом» був представлений ДК «Укроборонпром» влітку 2016 року разом із першим українським ударним безпілотником «Горлиця».

Міністерство оборони України має намір у 2017 році модернізувати 60 військових літаків і вертольотів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: