З'явилися подробиці атаки росіян на Дністровську ГЕС

Читать на русском
Російські війська намагалися атакувати Дністровську ГЕС ракетами, але вони були збиті силами ППО.
скрін з відео

Під час атаки російських окупантів на Дністровську ГЕС прямого влучання не було, сили ППО збили ракети, але пошкоджено адмінбудівлю.

Про це повідомив голова Чернівецької ОВА Руслан Запаранюк у Facebook 29 березня.

Внаслідок російського обстрілу пошкоджено ТЕС та ГЕС у центральних та західних областях — УкренергоВночі росіяни знову вдарили по енергетичній інфраструктурі України – пошкоджено теплові та гідроелектростанції у центральному та західному регіонах.

«Під час ранкової атаки ворог намагався уразити Дністровську ГЕС. Сили ППО збили ракети неподалік цього важливого об'єкта. Вже знайдено уламки двох ракет», – написав він.

При цьому глава ОВА не уточнив, скільки всього було задіяно ракет у нападі.

За словами Запаранюка, вибуховою хвилею пошкоджено адмінбудівлю, а також водогін у селі Ожеве Дністровського району, де впали уламки. Водопостачання здійснюється у звичайному режимі.

Люди не постраждали. Наразі правоохоронці проводять слідчі дії. Сформовано групи для обстеження та спеціальну комісію, яка визначає завдані збитки.

Нагадаємо, вночі 29 березня війська рф вдарили по енергетичних об'єктах у шести областях України, пошкоджено теплові та гідроелектростанції у центральному та західному регіонах.

Президент Володимир Зеленський уточнив, що цієї ночі цілями ворога стали Канівська та Дністровська ГЕС.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: