Вбиті у Німеччині українці були військовослужбовцями – нардеп Гончаренко

Читать на русском
Двоє чоловіків, які загинули після нападу у Німеччині, були військовослужбовцями, що проходили там реабілітацію.
t.me/oleksiihoncharenko

Двоє чоловіків, які загинули після нападу у Німеччині, були військовослужбовцями, що проходили там реабілітацію.

Про це повідомив народний депутат України Олексій Гончаренко.

За його словами, двоє чоловіків, яких вбили у німецькому місті Мурнау, були українськими військовослужбовцями. Вони проходили реабілітацію в місцевій клініці.

«Виявилося, що вбиті були українськими військовослужбовцями, які проходили реабілітацію в місцевій клініці. Вбивцю затримано, але поліція досі проводить допити можливих свідків», – написав Гончаренко.

Журналіст Андрій Цаплієнко також заявив, що вбивцею виявився місцевий Z-патріот. Він відкрито підтримував російську агресію і демонстративно носив нашивки з ворожою символікою.

«Хлопці мали серйозні поранення кінцівок і не могли повноцінно захищатися», – додав він.

Нагадаємо, у суботу, 27 квітня, громадянин росії напав із ножем на двох чоловіків-українців у торговому центрі німецького міста Мурнау в Баварії. Один загинув на місці, другий помер у лікарні.

Також 14 березня з'явилася інформація, що у Німеччині було знайдено тіло 27-річної біженки з України. Тоді повідомляли, що безвісти зникли новонароджена донька вбитої, якій було лише п'ять тижнів, і її мати – 51-річна Марина Стеценко.

Згодом дитину знайшли живою, а також затримали двох підозрюваних. Зрештою правоохоронці знайшли тіло зниклої 51-річної біженки.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: