Атака на Дніпропетровщину: у трьох районах пошкоджено енергооб'єкти, є поранені

Читать на русском
У Дніпровському, Криворізькому та Кам'янському районах внаслідок атаки рф пошкоджено енергетичні об'єкти. В області шестеро поранених, у тому числі дитина.
Фото: Telegram/Сергій Лисак

Росія вночі 29 березня атакувала Дніпропетровську область дронами та ракетами. Внаслідок цього у Дніпровському, Криворізькому та Кам'янському районах пошкоджено енергетичні об'єкти, поранені цивільні.

Про наслідки обстрілів розповів голова ОВА Сергій Лисак.

За його інформацією, ППО збила над областю 12 ракет і 12 безпілотників – всього 24 цілі.

«Пошкоджені кілька енергетичних об'єктів – у Дніпровському, Криворізькому та Кам'янському районах. На одному з них постраждав чоловік. Йому надали необхідну медичну допомогу, оговтуватися буде вдома. У Кам'янському, де ворог потрощив дачний кооператив, ще п'ятеро поранених. Серед них – 5-річна дівчинка. Дитині надали меддопомогу. Лікуватиметься амбулаторно. Як і жінки 19 та 47 років. А двоє чоловіків, 36 та 47 років, госпіталізовані. Один з них – «важкий», – написав Лисак.

Також зруйновано 3 дачні будинки, ще 4 – пошкоджено. Пошкоджено автомобілі.

Нагадаємо, вночі росія атакувала Україну «шахедами» та ракетами. Вибухи пролунали у Дніпрі та області, у Черкаській, Хмельницькій, Івано-Франківській та Львівській областях.

Під удар знову потрапила енергосистема: ворог бив по об'єктах у Дніпропетровській, Полтавській, Черкаській областях. Ціллю були зокрема об'єкти генерації електроенергії.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: