Ющенко Віктор Андрійович

Почесний Голова партії "Наша України"
Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
Луценко прокоментував отруєння Ющенка

5 вересня 2004 року Ющенко, будучи кандидатом в президенти, зустрічався з керівництвом СБУ, після чого відчув нездужання і 10 вересня був госпіталізований до віденської клініки.

Лукашенко зустрівся з Ющенком у Мінську – ЗМІ

Олександр Лукашенко обговорив із третім президентом України Віктором Ющенком вихід із СНД, зброю та дружбу українців із білорусами.

Порошенко уже «пересидів» Януковича в кріслі президента

Президент України Петро Порошенко сьогодні перебуває при владі 1459 днів. А це рівно на день більше, ніж у втікача Януковича. Хто з гарантів Конституції найдовше пробув у кріслі глави держави, дивіться на нашій інфографіці.

Ющенко отримав посаду в банку

Екс-президент України Віктор Ющенко став головою наглядової ради київського Альпарі Банку.

Звіт уряду: хто з прем’єрів звітував перед Верховною Радою та чим це закінчилося

За останні 17 років уряд лише чотири прем’єр-міністри звітували перед Верховною Радою щодо виконання своєї програми, після чого деякі змушені були піти у відставку.

Ющенко звинуватив Євросоюз у фінансуванні агресії РФ

Колишній президент України Віктор Ющенко заявив, що Європейський Союз є найбільшим кредитором російської агресії на Донбасі і в Криму.

Колишній президент назвав помилки нинішньої влади

Колишній президент України Віктор Ющенко не вважає, що війна на Донбасі, яка вже триває три роки, гальмує реформи в Україні.

Щодо фонду Катерини Ющенко порушили кримінальне провадження

Дружина екс-президента Катерина Ющенко повідомила, що проти її фонду Україна 3000 порушили кримінальне провадження. Вона повідомила, що за минулі п’ять років фонд перевіряли 14 разів.

Межі впливу: чого очікувати від чергової зміни голови Адміністрації Президента?

Посада голови президентської канцелярії завжди вважалася однією з найбільш впливових в Україні. Втім, пояснити цей феномен можна лише з огляду на особистості, яких призначали на цю посаду, адже повноваження очільника АП досить обмежені.

Екс-президент України торгував на блошиному ринку

Екс-президент України Віктор Ющенко продавав на блошиному ринку старовинні вишиванки. В очікуванні покупців він пив каву з паперового стаканчика.

25 найвизначніших політиків незалежної України. Частина III

У третьому, заключному матеріалі циклу, присвяченого провідним політикам України, журналіст Максим Кречетов розповідає про сучасних героїв та антигероїв вітчизняної політики.

25 гучних політичних скандалів незалежної України. Свавілля, авторитаризм і боротьба з корупцією

В рамках окремого проекту «25 політичних скандалів незалежної України» йдеться про найбільш гучні протистояння в українському політичному житті, які вплинули на розвиток подій у межах всієї країни.

25 ключових обіцянок незалежної України. Віктор Ющенко

У день, коли Україна святкує професійне свято бджолярів, ми вирішили пригадати найголовніші обіцянки політика, чиє прізвище в народній пам’яті міцно закріпилося за цією професією, – Віктора Ющенка.

25 визначних подій незалежної України. Двохтисячні: період перманентних криз

В рамках окремого проекту «25 політичних подій, які найбільше вплинули на формування внутрішньої та зовнішньої політики незалежної України» йтиметься про доленосні події другого десятиліття незалежності, які припали на 2000-ні роки.

25 гучних політичних скандалів незалежної України. В полоні зрад

В рамках окремого проекту «25 політичних скандалів незалежної України» йтиметься про найбільш гучні протистояння в українському політичному житті, які вплинули на розвиток подій в межах всієї країни

«Слово і Діло» переступило поріг у 40 тисяч обіцянок

24 липня портал Слово і Діло зареєстрував ювілейну, сорокатисячну обіцянку. Належить вона віце-прем'єр-міністру Павлу Розенку.

Ющенко, Янукович чи Порошенко: хто швидше втрачав довіру українців

За два роки рейтинг довіри українців до Президента Петра Порошенка обвалився майже втричі – з 47% (травень 2014) до 17% (березень 2016).

Москаль побачив зв’язок між «чорною касою «регіоналів» і Віктором Ющенком

Губернатор Закарпатської області Геннадій Москаль заявив про зв'язок Віктора Ющенка та Віктора Януковича.

12 років порожніх обіцянок: хто з українських політиків обіцяв ліквідувати податкову міліцію?

«Слово і Діло» відслідкувало момент, відколи українські політики спекулюють на питанні ліквідації податкової міліції.

Робота над помилками: Петро Порошенко йде шляхом Віктора Ющенка?

Порівняльний аналіз року президентства двох колишніх соратників – Петра Порошенка та Віктора Ющенка – дає змогу зробити невтішний висновок: нинішній Президента не надто ретельно провів роботу над політичними помилками свого попереднього колеги.