«Слово і Діло» переступило поріг у 40 тисяч обіцянок

Читать на русском
24 липня портал Слово і Діло зареєстрував ювілейну, сорокатисячну обіцянку. Належить вона віце-прем'єр-міністру Павлу Розенку.

Сьогодні, 27 липня, портал «Слово і Діло» зареєстрував ювілейну, сорокатисячну обіцянку.

Належить вона віце-прем'єр-міністру Павлу Розенку, який заявив, що в Державному бюджеті України на 2017 рік на субсидії буде передбачено не менш ніж 45 млрд грн.

«На наступний рік зараз формується Державний бюджет, наступного року сума, яка буде передбачатися на субсидії, буде не менш ніж 45 мільярдів гривень», – пообіцяв політик. «Слово і Діло» неодмінно простежить за виконанням цієї обіцянки, як і ще 41 зобов'язання політика.

Тим часом, станом на 17:00 27 липня на порталі вже зареєстровано 40048 обіцянок. Із них українські політики виконали 9705, провалили – 9063.

Віктор ЮщенкоПочесний Голова партії "Наша України"
Створити 5 млн. нових робочих місцьСказано 9 липня 2004 р.Статус обіцянки: Не виконано

Першою ж обіцянкою, зареєстрованою «Словом і Ділом», є заява кандидата в президенти (пізніше – третього президента України) Віктора Ющенка про створення 5 мільйонів робочих місць. Символічно, що ця обіцянка, додана до його досьє 9 липня 2004 року, була провалена.

Таким чином, уже зараз на «Слові і Ділі» можна знайти й порівняти рівень відповідальності трьох українських президентів, членів десяти урядів, народних депутатів чотирьох скликань а також десятків мерів і губернаторів з усієї України.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: