ГПУ хоче заарештувати майно Ющенка

Читать на русском
Генеральна прокуратура просить суд накласти арешт на майно третього президента України Віктора Ющенка.

Генеральна прокуратура просить суд накласти арешт на майно третього президента України Віктора Ющенка.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомив 5 липня керівник управління спеціальних розслідувань Генеральної прокуратури Сергій Горбатюк, перердає УП.

Ющенкові граблі. На що хворіють рейтинги чинного президента?Антирейтинги Петра Порошенка сягнули рекордних значень. Чи вдасться його команді подолати ці виклики, в своєму матеріалі аналізував політолог Олександр Радчука.

«Це обов’язок слідчого. Тут варіантів немає: якщо стаття передбачає конфіскацію, то слідчий зобов’язаний до суду вжити заходів для арешту майна. Всього, що наявне. Не тільки те, що охоплюється сумою збитків», – пояснив Горбатюк.

Він підтвердив, що мова йде про звинувачення Ющенка у розтраті 540 мільйонів гривень. Горбатюк уточнив, що клопотання подано до Печерського районного суду Києва, зазначивши, що засідання у цій справі ще не призначено.

Нагадаємо, Генеральна прокуратура висунула експрезиденту Віктору Ющенку підозру в розтраті майна у рамках справи про резиденцію «Межигір'я», яка була виведена з державної власності у 2007 році.

Ющенко відкидає звинувачення Генеральної прокуратури. Він був на допиті в ГПУ.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: