Соболєв Єгор Вікторович

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
Соболєв нагадає Антикорупційному комітету про нерухомість Насірова

Антикорупційний комітет Верховної Ради контролює хід розслідування 200 кримінальних проваджень проти чиновників, які підозрюються в корупції.

Нардепи пропонують партіям заробляти по 10 грн за кожен голос на виборах

Відповідно до законопроекту «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо запобігання і протидії політичній корупції», направленого на запровадження прямого державного фінансування політичних партій, кожна політична партія отримуватиме від держави обсяг коштів, еквівалентний підтримці виборців.

Не минуло й 2 роки. Шокін тільки починає виконувати свою обіцянку по Євромайдану

Генеральна прокуратура все ще проводить допит свідків розгону так званого «студентського Майдану», що вібувся в ніч проти 30 листопада 2013 року.

Іноземців у ЗСУ нарешті легалізували

Депутати ухвалили закон, який дозволяє Збройним силам України підписувати контракти з іноземцями.

«Самопоміч» і «Радикальна партія» вирішили голосувати проти децентралізації

Вчора свої засідання провели фракції «Самопомочі» та «Радикальної партії Ляшка», на яких обидві прийняли рішення голосувати проти змін до Конституції України щодо децентралізації.

Нардепи хочуть заборонити політичну агітацію та рекламу

Дев'ятеро народних депутатів зареєстрували проект закону, який повністю заборонить політичну агітацію на білбордах та інших зовнішніх носіях реклами.

Соболєв розповів, скільки нардепів підписалося за відставку генпрокурора

Народний депутат України Єгор Соболєв заявив, що 109 нардепів вже підписали винесення на порядок денний відставки генерального прокурора Віктора Шокіна.

Депутати зважилися відкрити пошук нерухомості та транспорту за власником

ВРУ прийняла в другому читанні та в цілому законопроект №2423 «Про посилення прозорості в сфері відносин власності з метою запобігання корупції».

Венеціанська комісія: люстрація не є порушенням прав людини

Після 9 місяців оцінки закону «Про очищення влади» та змін до нього, консультацій з українською владою і суспільством Венеціанська комісія в цілому схвалила український закон про люстрацію.

Березюк: у Порошенка хочуть провести місцеві вибори за блоковою системою

Народний депутат від фракції «Самопомочі» Олег Березюк стверджує, що Президент та його політична сила просувають закон про місцеві вибори, що дозволить голосування за закритими списками.

Президент має право пожартувати над Соболєвим – експерт

Спеціаліст поділився міркуваннями стосовно того, що нардеп Єгор Соболєв готовий буде замінити генпрокурора Шокіна, але він не вірить, що Порошенко підтримає його кандидатуру.

МОЗу виписали пілюлі. Діагноз: корупція

Близько 30 тис. пацієнтів, які живуть з ВІЛ, перервуть пожиттєве лікування вже цього місяця. Причина – корупція при проведенні державних тендерів на закупівлю ліків, а також повна бездіяльність нинішнього керівництва Міністерства охорони здоров’я України, стверджують народні депутати, неурядові організації та експерти.

Соболєв не проти замінити Шокіна на посаді генпрокурора

Єгор Соболєв розповів журналістам, що йому лестить пропозиція очолити Генеральну прокуратуру України, однак він не вірить, що Порошенко підтримає його кандидатуру.

Блокада зони АТО: навіщо потрібен новий голодомор?

В українських реаліях чиновницького свавілля та бюрократичної плутанини перепустки до зони АТО стали дуже серйозною перепоною для скільки-небудь нормального життя людей. Формально ніхто не позбавляв їх українського громадянства, фактично ж Україна відмовила жителям окупованих територій в їхніх конституційних правах.

Сергій Клюєв: «пропіарились» і відпустили з миром (доповнено)

Через 5 днів після зняття депутатської недоторканності Сергія Клюєва Міністерство внутрішніх справ оголосило його в розшук.

Депутати попросять Турчинова скасувати перепустки в зону АТО

Єгор Соболєв та Семен Семенченко звернуться до керівництва Ради національної безпеки і оборони з пропозицією скасувати чинну систему перепусток у зоні проведення АТО.

Заступник Авакова вже пішов у відставку, на черзі – сам міністр

Депутати Верховної Ради збираються зареєструвати проект рішення про відставку міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова.

Рада все-таки позбавила Мірошника депутатських повноважень

Народні депутати з п’ятого разу позбавили депутатських повноважень народного обранця від «Самопомочі», секретаря комітету у справах ветеранів і учасників бойових дій Андрія Мірошника.

Депутати знову незадоволені Шокіним: вимагають оголосити підозри Клюєву і Табачнику

Нардеп від «Самопомочі» Єгор Соболєв вимагає від генерального прокурора Віктора Шокіна оголосити підозри чинному депутату Сергію Клюєву, а також колишнім соратникам Януковича – Дмитру Табачнику та Олені Лукаш.

«Самопоміч» у парламенті: українці досі вірять у велику львівську мрію

Як виявилося, віра українців у новітню політичну силу, яка от-от прийде і наведе лад в економіці, настільки сильна, що її не похитнути ані невдалою люстрацією, ані некрасивими «амурними» історіями.