«Самопоміч» і «Радикальна партія» вирішили голосувати проти децентралізації

Читать на русском
Вчора свої засідання провели фракції «Самопомочі» та «Радикальної партії Ляшка», на яких обидві прийняли рішення голосувати проти змін до Конституції України щодо децентралізації.

Вчора свої засідання провели фракції «Самопомочі» та «Радикальної партії Ляшка», на яких обидві прийняли рішення голосувати проти змін до Конституції України щодо децентралізації.

Про це пише «Слово і Діло».

Народний депутат від «Самопомочі» Єгор Соболєв написав на сторінці у Facebook, що його фракція голосуватиме проти змін Президента до Конституції.

«Самопоміч» голосуватиме завтра проти - «червоними кнопками». Щойно підтвердили це на зборах фракції», – написав він.

Порошенко пообіцяв переконати Ляшка та Березюка проголосувати за зміни до КонституціїПетро Порошенко впевнений, що зможе переконати лідерів фракцій «Самопомочі» та «Радикальної партії» підтримати зміни до Конституції.

Також це підтвердив і голова фракції Олег Березюк. За його словами, жодних змін щодо голосування у фракції не відбулося і що «завтра при розгляді питання в Парламенті, фракція, як і минулого разу, голосуватиме проти внесення змін до Конституції, запропонованих Президентом».

Крім цього, голова фракції «Радикальної партії» Олег Ляшко на сторінці в Facebook написав, що його фракція так само, як і «Самопоміч», голосуватиме проти конституційних змін.

«Провели сьогодні засідання фракції. Одностайно прийняли рішення: ми голосуємо ПРОТИ особливого статусу для Донбасу. Ніхто не змусить нашу команду зрадити Соборну Україну», – наголосив політик.

Нагадаємо, 21 серпня голова Верховної Ради Володимир Гройсман підписав розпорядження про скликання пленарного засідання парламенту 31 серпня, на якому розглядатиметься у першому читанні законопроект Президента України Петра Порошенка про внесення змін до Конституції України щодо децентралізації.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: