Наливайченко Валентин Олександрович

Народний депутат України
Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
На допиті в ГПУ мені дали зрозуміти: віддай зібрані матеріали і затули пельку – Наливайченко

Екс-глава СБУ стверджує, що Генпрокуратура категорично відмовлялася розглядати зібрані СБУ докази у справі «БРСМ-Нафти».

Робота над помилками: Петро Порошенко йде шляхом Віктора Ющенка?

Порівняльний аналіз року президентства двох колишніх соратників – Петра Порошенка та Віктора Ющенка – дає змогу зробити невтішний висновок: нинішній Президента не надто ретельно провів роботу над політичними помилками свого попереднього колеги.

СБУ завела 147 справ проти власних офіцерів щодо подій на Майдані

СБУ відкрила 147 справ проти офіцерів, причетних до подій на Майдані Незалежності. При Наливайченку з них були притягнуті до відповідальності 7 осіб.

У полоні ультиматумів: як «БПП» та «УДАР» ділитимуть столицю

Схоже на те, що кияни знову стануть свідками запеклої боротьби за посаду мера столиці між декількома кандидатами від нинішньої влади.

Найгучніші звільнення за останній рік

«Слово і Діло» вирішило продемонструвати найгучніші та найрезонансніші звільнення українських чиновників, які відбулися за останній рік.

Кадрові експерименти в керівництві: промахи Президента чи «виробнича необхідність»?

Навряд чи на кадрові рішення Президента та уряду реагували би так гостро, якби не військові дії в країні. Але в нинішній ситуації будь-яке призначення і звільнення сприймається спостерігачами та громадянами дуже критично.

Порошенко вже знайшов заміну Наливайченку

Адміністрація Президента вже найближчим часом буде готова вирішити питання з призначенням нового глави Служби безпеки України.

Хроніки Наливайченка: за що «пішли» голову СБУ

Верховна Рада підтримала проект постанови Президента «Про звільнення Валентина Наливайченка з посади голови Служби безпеки України». За відставку Наливайченка проголосували 248 нардепів. Тимчасовим главою СБУ призначено «людину Порошенка» Василя Грицака.

За політизацію армії та добровольчих батальйонів відповідає Президент – експерт

Політолог поділився міркуваннями стосовно інформації про те, що справа по «екоциду» закрита і питань до екс-першого заступника генпрокурора Анатолія Даниленка у ГПУ немає.

Нерозкриті розстріли Майдану та внутрішня люстрація. Чим відзначився Наливайченко біля керма СБУ

Система народного контролю «Слово і Діло» вирішила проаналізувати результати роботи Валентина Наливайченка на посаді голови Служби безпеки України крізь призму його власних обіцянок.

«Зраджений, але не переможений»: реакція політиків на звільнення Наливайченка

«Слово і Діло» зібрало найцікавіші думки і коментарі політиків та журналістів щодо голосування за відставку Валентина Наливайченка з посади керівника СБУ.

Договірняки в Раді: Кличку – підтримка на виборах, Яценюку – лояльність Порошенка

Парламентська коаліція домовилася підтримати подання Президента Петра Порошенка і проголосувати за відставку глави СБУ Валентина Наливайченка.

Відправити Наливайченка у відставку Порошенку допоможе «Воля народу» – експерт

Спеціаліст поділився міркуваннями стосовно того, що буде, якщо для відставки Наливайченка не знайдеться достатньої кількості голосів.

Президент із щирою вдячністю вимагає відставки Наливайченка – Луценко

Подання про зняття з посади голови СБУ Валентина Наливайченка вже в парламенті, повідомив лідер фракції «БПП». І додав, що той не прийняв пропозицію Президента «очолити інший напрямок».

Хто може замінити Наливайченка: можливі кандидати на пост глави СБУ

«Слово і Діло» вирішило проаналізувати найбільш вірогідних кандидатів, які вже в найближчому майбутньому можуть очолити СБУ.

Розкол в керівництві СБУ?

Перший заступник голови Служби безпеки України Юрій Артюхов нічого не знає про порушення закону екс-заступником генпрокурора Даниленком.

Депутат: Порошенко незадоволений роботою СБУ як на фронті, так і в тилу

Президент може звільнити Валентина Наливайченка через незадовільну роботу його відомства в питанні боротьби з корупцією, розслідування резонансних злочинів та поганий стан справ у зоні проведення АТО.

На Порошенка тиснуть, щоб він звільнив Наливайченка – експерт

Спеціаліст поділився міркуваннями щодо ймовірності відставки глави СБУ Валентина Наливайченка та призначення його в Службу зовнішньої розвідки.

Голова СБУ направив до ГПУ матеріали для винесення підозри голові КСУ

Голова СБУ Валентин Наливайченко звернувся до Генеральної прокуратури України з необхідними доказами для винесення підозри голові Конституційного суду України Юрію Бауліну.

Сьогодні очікуються суттєві перестановки в спецслужбах України

Під час фактичної війни на сході країни в столиці точаться запеклі «кадрові бої» навколо посад у керівництві спецслужб. Вже майже напевно можна стверджувати, що главу СБУ змістять і йому нібито вже підібрали іншу посаду.