Розкол в керівництві СБУ?

Читать на русском
Перший заступник голови Служби безпеки України Юрій Артюхов нічого не знає про порушення закону екс-заступником генпрокурора Даниленком.

Перший заступник голови СБУ – Юрій Артюхов – не знає про те, в чому його шеф Валентин Наливайченко звинуватив колишнього заступника генпрокурора Анатолія Даниленка.

«У мене немає такої інформації (про порушення закону колишнім заступником генерального прокурора Анатолієм Даниленком – Ред.) і не було», – сказав Артюхов на засіданні парламентського комітету по боротьбі з корупцією в середу в Києві. Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

Нагадаємо, в понеділок, 15 червня, перед допитом у Генпрократурі Валентин Наливайченко заявив про «кришування» колишнім керівництвом Генпрокуратури нафтобази «БРСМ-Нафта» під Києвом, де за тиждень до того спалахнула велика пожежа.

Юрій Артюхов щодо цієї інформації від свого керівника заявив: «Мені здається, що вона (інформація – Ред.) не підтвердиться».

Очікується, що питання про відставку голови СБУ парламент розгляне завтра. В інтерв'ю виданню golos.ua директор Агентства соціальних комунікацій Сергій Бєлашко так прокоментував майбутній результат голосування: «Це стане своєрідною перевіркою Президента – чи зуміє він мобілізувати потрібні голоси і провести кадрові перестановки, щоб поставити більш лояльну та підконтрольну йому людину».

***
Всі матеріали, які розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: