Мельничук Сергій Петрович

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
Нардеп Мельничук не зміг виправити трильйон гривень в е-декларації

Депутат від групи Воля народу Сергій Мельничук подав виправлену електронну декларацію, однак вона нічим не відрізняється від початкового варіанта, в якому вказано трильйон гривень готівкових коштів.

Чи означає е-декларування податкову амністію для е-декларантів: оцінка аналітика

Фінансовий аналітик поділився міркуваннями щодо задекларованої суми в один трильйон гривень.

Храм, квиток у космос і годинник від Святого Миколая: декларації, які здивували Україну

Годинник Парасюка від Святого Миколая, квиток у космос Філатова та храм Матвієнка – «Слово і Діло» зібрало найвідоміші декларації українських чиновників.

НАЗК: за «жарти» та неправдиві декларації штрафуватимуть

Чиновників і депутатів притягнуть до адміністративної відповідальності та штрафуватимуть за неправдиві дані або жарти в електронних деклараціях.

Мельничук так і не подав до суду на Лозового

Нардеп від Волі народу Сергій Мельничук не виконав свою обіцянку подати до суду на Андрія Лозового.

У ГПУ розповіли про перспективи порушення кримінальних проваджень проти нардепів

На сьогоднішній день Генеральна прокуратура не планує вносити до парламенту подання про притягнення будь-яких народних депутатів до кримінальної відповідальності.

Мельничук розповів про подвійне громадянство Берези

Кампанію Борислава Берези фінансує екс-глава Адміністрації президента Віктора Януковича Сергій Льовочкін, а партії «УКРОП» і «Рух за реформи» планують скуповувати голоси в столиці.

Депутатський десант: хто з нардепів балотується на місцевих виборах

Пов'язана з децентралізацією передача повноважень і доходів бюджету на місця спричинила неабиякий ажіотаж навколо місцевих виборів 25 жовтня цього року. Чимало хто, попрацювавши в Києві, вирішив пересісти з крісел у головному законодавчому органі у зручні й менш публічні крісла місцевої влади, констатує «Слово і Діло».

Долю нардепа Мельничука вирішить суд

ГПУ завершила досудове розслідування в кримінальному провадженні щодо колишнього командира батальйону «Айдар» та народного депутата Сергія Мельничука.

Семенченко, Береза, Тетерук: як працюють комбати-депутати у Верховній Раді?

Зовсім не піддаючи сумніву військові заслуги українських військових, «Слово і Діло» вирішило з'ясувати, наскільки результативна їхня робота в парламенті.

Захисники Мельничука «нашкребли» майже 400 тис. грн на заставу

Захист народного депутата Сергія Мельничука вніс за нього заставу в розмірі 365 тис. грн, а також оскаржує сам факт позбавлення Мельничука депутатських повноважень.

Депутатська група Єремеєва під загрозою розпуску

Із втратою народного депутата Сергія Мельничука екс-регіонал Ігор Єремєєв разом зі своєю депутатською групою «Воля народу» ризикує знову залишитися за бортом великої політики, що, у свою чергу, може бути невигідно Президенту, який, подейкують, розраховує на підтримку групи в разі розпаду коаліції.

У втечі Клюєва винна Генпрокуратура – експерт

Спеціаліст поділився міркуваннями щодо того, чи можна притягнути Клюєва до відповідальності, враховуючи те, що СБУ оголосила його в розшук.

Знявши з Мельничука недоторканність, депутати відмовилися «здавати» його Генпрокуратурі

Сергій Мельничук став другим нардепом, з якого сьогодні було знято депутатську недоторканність – за це рішення проголосували 262 парламентарі.

Генпрокурору України закидають заангажованість та непрофесійність

«Двійку» поставив би Генеральній прокуратурі України під керівництвом Виктора Шокіна народний депутат від «Радикальної партії України» Юрій Чижмарь.

Як працюють ваші мажоритарники? Дайджест Вінницької області

Система народного контролю «Слово і Діло» проаналізувало ефективність роботи депутатів- мажоритарників вінницької області.

Гра в піддавки: семеро депутатів без недоторканності

Заява глави фракції «Блоку Петра Порошенка» Юрія Луценка про наміри ГПУ зняти недоторканість із деяких депутатів Верховної Ради вчергове похитнула рівновагу всередині коаліції, яка й без того перебуває на межі розпаду.

Розслідувати бійки в Раді буде спеціальна поліція

Депутати пропонують створити в Раді парламентську поліцію

ГПУ готувала кримінальну справу проти Мельничука – нардеп

Нардеп від «БПП» Мустафа Найєм заявив, що Генпрокуратура готувалася пред'явити нардепу Мельничуку звинувачення в кримінальному злочині

Ляшко вимагає звільнити з комітету нацбезпеки екс-депутата своєї фракції

Колишній комбат «Айдару», а нині депутат ВР Сергій Мельничук може втратити посаду замголови комітету з національної безпеки та оборони