Як працюють ваші мажоритарники? Дайджест Вінницької області

Читать на русском

Система народного контролю «Слово і Діло» провела аналіз та вирішила продемонструвати вам результати нашого власного моніторингу ефективності роботи депутатів-мажоритарників, що обиралися в одномандатних виборчих округах Вінницької області, станом на 24 квітня.

Найвідповідальнішим депутатом виявився – Юрій Македон, який виконав 1 з двох своїх обіцянок, що складає 50% рейтингу його відповідальності перед виборцями.

У народних депутатів Олександра Добровського та Петра Юрчишина всього зафіксовано 7 обіцянок, які залишаються в процесі виконання. Олексій Порошенко та Юрій Македон мають виконати одну по одній зі своїх обіцянок.

Відзначимо, що в дайджесті не враховані окремі депутати, жодна з обіцянок котрих не була ані виконана, ані провалена. Серед них: Микола Кучер, Іван Спориш, Сергій Мельничук, Руслан Демчак Загалом, «Слово і Діло» зафіксувало 17 обіцянок вінницьких депутатів.

Також зауважимо, що подібну статистику відповідальності представників влади в регіонах система народного контролю «Слово і Діло» буде публікувати системно.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: