Береза Борислав Юхимович

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
Після виборів з коаліції вийде ще одна фракція – нардеп

Народний депутат Борислав Береза прогнозує, що в залежності від результатів місцевих виборів зі складу парламентської коаліції може вийти ще одна фракція.

Кого веде до Київради партія «Рішучі громадяни»: аналіз списку кандидатів

«Слово і Діло» вирішило більш детально проаналізувати передвиборчий список партії «Рішучі громадяни», розділивши кандидатів відповідно до сфер їхньої діяльності.

Депутатський десант: хто з нардепів балотується на місцевих виборах

Пов'язана з децентралізацією передача повноважень і доходів бюджету на місця спричинила неабиякий ажіотаж навколо місцевих виборів 25 жовтня цього року. Чимало хто, попрацювавши в Києві, вирішив пересісти з крісел у головному законодавчому органі у зручні й менш публічні крісла місцевої влади, констатує «Слово і Діло».

Чому Береза дистанціювався від «УКРОПу»? Думка експертів

Політолог поділився міркуваннями щодо заяви Корбана про те, що Борислав Береза використовує у своїй передвиборчій кампанії гроші партії «УКРОП», але не хоче керувати нею через власні амбіції.

Корбан: ми дали грошей Березі, сподіваючись, що він погасить власні амбіції

Екс-заступник голови Дніпропетровської ОДА й кандидат у мери Києва Геннадій Корбан розповів про персональні амбіції Борислава Берези і про те, хто його фінансує.

Береза не проти фінансування його виборчої кампанії Коломойським

Нардеп Борислав Береза не виключає можливості фінансування його виборчої кампанії екс-губернатором Дніпропетровщини та олігархом Ігорем Коломойським.

Гірше за Катманду й Найробі: Київ потрапив у топ-10 найгірших для життя міст світу

За даними дослідження, проведеного Economist Intelligence Unit серед 140 найбільших міст у різних країнах світу, Київ посів 132 місце за рівнем комфортності проживання.

Проти Кличка на виборах може зіграти лише Омельченко – експерт

Політолог поділився міркуваннями щодо інформації про те, що «Укроп» висуває Корбана кандидатом у мери Києва.

Гречка, креативна реклама та ритуальні сертифікати: як готуються до виборів у регіонах?

В рамках спецпроекту «ОБРАНІ» «Слово і Діло» починає знайомити Вас з фактами будь-якої активності мерів і потенційних кандидатів у рамках підготовки до місцевих виборів за допомогою щотижневих оглядів соціальних мереж.

У полоні другого туру, або Що там у Кличка?

Віталію Кличку не позаздриш: у середині серпня всі потенційні кандидати в мери Києва, очевидно, вибухнуть нищівною критикою на адресу команди Кличка. А критикувати є за що.

Депутати на чолі з Гройсманом засудили рішення «Самопомочі» забрати посаду у Гопко

Спікер Верховної Ради, а також мінімум 17 народних депутатів розкритикували рішення керівництва фракції «Самопомочі» відкликати Ганну Гопко з посади голови комітету з міжнародних справ.

Для грального бізнесу потрібна окрема зона, як на Заході – експерт

Політолог поділився міркуваннями щодо інформації про те, що прем'єр-міністр виступає за ухвалення закону про легалізацію грального бізнесу.

Українська влада нарешті наважилася співпрацювати з НАТО

За підсумками засідання комісії Україна-НАТО восени 2015 пройдуть спільні навчання з цивільної оборони. Про це заявив Генсек Альянсу Єнс Столтенберг.

ПАРЄ ще більше утисла права Росії

Парламентська асамблея Ради Європи затвердила резолюцію, якою визнається, що Росія де-факто контролює окуповану частину Донецької та Луганської областей.

На місцевих виборах «Укроп» має великі шанси на успіх – експерт

Український політолог поділився міркуваннями щодо створення нових політичних проектів напередодні місцевих виборів в Україні.

Партія «Укроп»: хто ці люди?

Серед можливих членів партії «Укроп» – нардепи Борис Філатов, Володимир Парасюк, Дмитро Ярош, Борислав Береза ​​та соратник Коломойського Геннадій Корбан. Ми пройшлися по рейтингу відповідальності кожного, щоб зрозуміти, що являтиме собою ця партія.

Центр Києва зупинився: протестувальники перекрили Грушевського та Хрещатик

Активісти так званого «Фінансового майдану» перекрили вулицю Грушевського і заблокували Верховну Раду. Водночас на Хрещатику відбувається ще один протест, через що рух по центральній вулиці Києва також заблокований.

Гра в дефолт. Чи зможе Україна вибратися з боргів?

Система народного контрою «Слово і Діло» вирішила проаналізувати, які перспективи в України домовитися з головним кредитором та уникнути дефолту.

«Справа Мартиненка» або Зростаюча загроза олігархічних війн

Справа бенефіціара «Народного фронту» і голови паливно-енергетичного комітету Верховної Ради Миколи Мартиненка загрожує обернутися новим етапом боротьби олігархічних груп і як наслідок – виходом «НФ» з коаліції.

Депутати вимагають від Яценюка розслідувати операцію з евакуації українців з Непалу

Комітет ВР з протидії корупції звернеться до уряду з вимогою провести службове розслідування за підсумками операції з евакуації українців з Непалу