Береза не проти фінансування його виборчої кампанії Коломойським

Читать на русском
Нардеп Борислав Береза не виключає можливості фінансування його виборчої кампанії екс-губернатором Дніпропетровщини та олігархом Ігорем Коломойським.

Народний депутат Борислав Береза, який планує взяти участь у виборах мера Києва, стверджує, що фінансування виборчої рекламної кампанії у столиці здійснюється виключно за рахунок його власних коштів.

Про це він сказав в інтерв’ю інтернет-виданню UA1.com.ua, повідомляє «Слово і Діло».

Водночас нардеп не виключає можливості фінансування його кампанії екс-губернатором Дніпропетровщини та олігархом Ігорем Коломойським.

«Я був би не проти фінансування, але без зобов’язань. У нас немає достатньої фінансової підтримки, тому досі не спромоглися на потужну рекламну кампанію. Ми б з інтересом сприйняли пропозицію фінансування від Коломойського», – заявив Береза.

Політик також поскаржився, що його запрошення на «дворові» зустрічі з виборцями «висять не більше 2-3 годин». «Їх зривають. Двірники знищують роздану рекламну продукцію. Агітаційні палатки ріжуть і розривають тітушки», – каже нардеп.

Береза також повідомив, що на початку вересня його політична сила «Рішучі громадяни» презентує план розвитку столиці. За словами політика, план готувався західними експертами з досвідом реалізації такого на пострадянському просторі, зокрема у Варшаві й Таллінні.

За даними соціологічних опитувань, Борислав Береза є другим за популярністю серед киян кандидатом на посаду міського голови столиці. Станом на 22 липня за нього проголосували б 10,5% усіх опитаних. Чинного мера Києва підтримали б 25,8% респондентів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: