Після виборів з коаліції вийде ще одна фракція – нардеп

Читать на русском
Народний депутат Борислав Береза прогнозує, що в залежності від результатів місцевих виборів зі складу парламентської коаліції може вийти ще одна фракція.

Позафракційний народний депутат Борислав Береза прогнозує, що в залежності від результатів місцевих виборів зі складу парламентської коаліції може вийти ще одна фракція.

Про це він повідомив в інтерв'ю «Цензор.НЕТ», передає «Слово і Діло».

«Я ще казав, що восени якась партія вийде з коаліції. Тепер скажу, що, скоріш за все, за «Радикальною партією» послідує ще одна фракція, але вже після виборів», – сказав Береза.

«Самопоміч» і «Батьківщина» хочуть розвалити коаліцію – нардепНародний депутат від «Блоку Петра Порошенка» Вадим Денисенко заявив, що фракції «Самопомочі» та «Батьківщини» придумали план розвалу коаліції.

За його словами, це буде або «Батьківщина», або «Самопоміч». «Це покажуть результати місцевих виборів. Та партія, яка отримає максимальну підтримку, скоріш за все, вийде першою», – прогнозує нардеп.

Береза також переконаний, що навесні 2016 року будуть позачергові парламентські вибори, причиною яких стане «нездатність парламенту приймати рішення та консолідуватися».

Раніше політтехнолог Тарас Загородній у коментарі «Слову і Ділу» висловив думку, що, судячи з результатів голосувань у парламенті, коаліції з багатьох питань вже давно не існує.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: