У «Слузі народу» хочуть посилити покарання за корупцію в армії

Народний депутат від партії «Слуга народу», її новообраний голова Олена Шуляк заявила, що Партія ініціювала звернення до своєї фракції в парламенті України з вимогою розробити та внести законопроєкт про посилення покарання за корупцію в Збройних силах і Міністерстві оборони.

Про це вона заявила в ефірі програми «Свобода слова».

«Ми сьогодні також на з'їзді розглядали можливість термінового прийняття законопроєкту, який стосується найжорсткішого покарання за корупційні злочини, які відбувалися і можуть потенційно відбуватися саме в Збройних силах України та в Міноборони» - сказала вона.

Шуляк нагадала, як прогриміла свого часу справа колишнього першого заступника секретаря Ради нацбезпеки та оборони Олега Гладковського.

«Саме за ці злочини потрібно вводити найжорсткіші покарання. І ми як політична партія звернулися до нашої фракції у Верховній Раді, щоб цей законопроєкт був терміново внесений на розгляд парламенту» - додала вона.

Нагадаємо, НАБУ і САП повідомили про підозру Павловському та Араптанову. Раніше в цій справі затримали Гладковського. Йому повідомили про підозру, а суд взяв під варту з альтернативою застави. Пізніше за нього внесли цю суму і Гладковський вийшов із СІЗО.

Найкращі інфографіки від аналітиків «Слово і діло» щодня без зайвого тексту – у телеграм-каналі Pics&Maps

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО