Пашинян назвав умову, за якої Вірменія може заблокувати російські телеканали

Читать на русском
Вірменія може відключити мовлення російських телеканалів на своїй території, якщо ті не будуть шанобливо ставитися до громадян та державного ладу країни.
Фото: primeminister.am

Вірменія може відключити мовлення російських телеканалів на своїй території, якщо ті не будуть шанобливо ставитися до громадян та державного ладу країни.

Про це заявив прем'єр-міністр Нікол Пашинян, його цитує Aysor.am.

Вірменія призупиняє членство в ОДКБ – ПашинянПрем’єр Вірменії Нікол Пашинян заявив, що участь його країни ОДКБ, в якій домінує Москва, заморожена. Але питання збереження російської військової бази у Вірменії не стоїть на порядку денному.

«Ми просимо шанобливого ставлення до Вірменії та її інтересів. Враховуючи дружні відносини між нашими країнами, ми готові один раз попросити, два, три, чотири, п'ять, шість, сім разів, потім один раз вимагати, двічі вимагати, три, чотири, п'ять, шість, сім разів. Якщо ця вимога буде проігнорована навіть після сьомого разу, іншого виходу немає», – сказав він.

Пашинян підкреслив – якщо ці прохання не будуть виконані, ці телеканали не зможуть продовжувати мовлення на території країни.

Наголошується також, що ще у лютому Вірменія запросила консультації щодо мовлення російських телеканалів. У Єревані вважають, що країна-агресор порушила договори про співпрацю у сфері масових комунікацій і втрутилася у внутрішні справи країни. Після цього Вірменія заблокувала трансляцію низки російських пропагандистських передач.

Нещодавно влада Вірменії направила росії офіційний лист про припинення роботи прикордонників країни-агресора в аеропорту Єревана «Звартноц».

Також повідомлялося, що офіційний Єреван обговорює можливість приєднання країни до Європейського Союзу.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: