У росії заявили про затримання ще трьох осіб, причетних до теракту в Crocus City Hall

Читать на русском
Росіяни заявили, що у Москві, Єкатеринбурзі та Омську затримали ще трьох причетних до теракту людей.
скріншот з відео

Російська ФСБ заявила про затримання у Москві, Єкатеринбурзі та Омську ще трьох осіб, які нібито причетні до теракту у підмосковному концертному залі Crocus City Hall.

Про це повідомив російський Інтерфакс у четвер, 4 квітня.

Найкривавіші теракти, скоєні угрупованням ІДІЛТеракт у російському Crocus City Hall став одним із найкривавіших нападів, скоєних ІДІЛ. Більше – на інфографіці.

Повідомляється, що за даними ФСБ, один із затриманих – громадянин росії, ще двоє – вихідці з центральноазіатського регіону.

«Спецслужбою встановлено, що двоє із затриманих переказували гроші на придбання вогнепальної зброї та транспортних засобів, що використовувалися в теракті, третій - брав безпосередню участь у вербуванні посібників терористичної атаки та фінансуванні її виконавців», – пише видання.

Нагадаємо, 22 березня до партера залу «Crocus City Hall» перед концертом увірвалися невідомі та влаштували стрілянину з автоматичної зброї. Після цього терористи підпалили зал, спалахнула масштабна пожежа.

Диктатор володимир путін заявив, що виконавці теракту в залі Crocus City Hall нібито планували втекти в Україну.

У ФСБ заявили, що теракт готували радикальні ісламісти, але цьому сприяли українські спецслужби. У Слідчому комітеті сказали, що виконавці теракту нібито отримували гроші з України.

При цьому в українському МЗС одразу офіційно заявили, що Україна не причетна до теракту в Підмосков'ї.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: