Російські добровольці підняли свої прапори ще в одному селищі на території рф

Читать на русском
Російські добровольці у неділю, 17 березня, зайшли у населений пункт Козинка Бєлгородської області рф.
Ілюстративнефото: LB.ua

Російські добровольці у неділю, 17 березня, зайшли і підняли свої прапори у населеному пункті Козинка Бєлгородської області.

Про це повідомляє Telegram-канал батальйону «Сибір».

«Все йде за планом»: що відбувається у росії за кілька днів до виборів президентаЗа кілька днів до перевиборів путіна у росії збивають десятки безпілотників, горять нафтозаводи, а на прикордонних територіях йдуть бої – що відбувається.

Як зазначили повстанці, «обмежена спеціальна операція» добровольчих сил на території країни-агресора триває.

«Прапори Сибірського батальйону та РДК у селі Козинка», - повідомили бійці добровольчих формувань, опублікувавши відповідне фото.

При цьому, у Telegram-каналі легіону «Свобода росії» також опублікували кадр із прапором, та зазначили, що «над росією має майоріти правильний прапор».

Водночас, як відомо, так званий «військовий кореспондент» росії Євген Піддубний стверджував, що на борту нібито збитого вертольота Black Hawk «перебували до 20 осіб», і що українські військові планували висадку на території Козинки.

Згодом представник Головного управління розвідки Міноборони України Андрій Юсов спростував такі заяви російського пропагандиста.

Нагадаємо, що російські добровольці у неділю, 17 березня, зайшли у населений пункт Горьковський Бєлгородської області.

Напередодні бійці легіону «Свобода росії», «Російського Добровольчого Корпусу» та Сибірського батальйону звернулись до російського президента володимира путіна та озвучили умову для можливих переговорів.

Перед цим вони заявляли про завдання масованого удару 16 березня по військових цілях у Бєлгороді. У місті за запланованим часом відразу пролунали вибухи. Згодом у Міноборони рф повідомили про нібито знищення 15 реактивних снарядів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: