У РДК озвучили результати роботи гуманітарного коридору у Бєлгороді та Курську

Читать на русском
За ніч Бєлгород та область по гуманітарному коридору залишили понад 7 тисяч автомобілів, Курськ та область – понад 600.
informator.ua

Гуманітарним коридором, який відкрили російські добровольці для евакуації мирних жителів із Бєлгородської та Курської областей рф, станом на ранок п'ятниці скористалося понад 7 тисяч цивільних автомобілів.

Про це йдеться у заяві РДК у Telegram.

Як повідомляється, із міста Курськ евакуаційним коридором скористалися понад 600 цивільних авто, із Бєлгородської області виїхало понад 7 тисяч машин.

Крім того, російські добровольці закликали росіян на прикордонних територіях 15 березня залишатись в укриттях або виїжджати.

«Найкращим рішенням у ці дні є залишити території Бєлгородської та Курської областей до завершення активної фази обмеженої військової операції», – сказано в повідомленні.

Як заявили в РДК, в ніч з 15 на 16 березня буде також відкритий гуманітарний коридор для охочих евакуюватися з території зони військових дій. Період дії коридору: з 21:00 15 березня до 7:00 16 березня.

«Усім, хто не зможе скористатися гуманітарним коридором і вчасно залишити зону проведення обмеженої військової операції, рекомендуємо знайти надійне укриття, утриматися від прогулянок, уникати скупчення людей та техніки, по можливості залишатися вдома або в безпечних місцях», – додали добровольці.

Нагадаємо 14 березня РДК, легіон «Свобода росії» та Сибірський батальйон закликали жителів Курської та Бєлгородської областей росії терміново евакуюватися у зв'язку з проведенням обмеженої військової операції. Вчора увечері відкрили гуманітарний коридор.

Інші новини з Бєлгорода: вранці в Міноборони рф знову заявили про обстріл міста.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: