Російські добровольці попередили про масований обстріл Бєлгорода: у місті лунають вибухи

Читать на русском
Російські добровольці з легіону Свобода росії та Сибірського батальону заявили про завдання масованого удару по військових цілях у Бєлгороді. У місті за запланованим часом відразу пролунали вибухи.
t.me/legionoffreedom

Російські добровольці з легіону «Свобода росії» та «Сибірського батальону» заявили про завдання масованого удару по військових цілях у Бєлгороді. У місті мешканці вже чують вибухи.

Про це йдеться у Telegram-каналі добровольців.

«Все йде за планом»: що відбувається у росії за кілька днів до виборів президентаЗа кілька днів до перевиборів путіна у росії збивають десятки безпілотників, горять нафтозаводи, а на прикордонних територіях йдуть бої – що відбувається.

«Увага! Шановні жителі Бєлгорода та області! Сьогодні о 17:00 буде завдано масованого удару по військових об'єктах та позиціях ЗС рф у Бєлгороді», – зазначають у повідомленні.

Добровольці закликали мешканців, які досі не покинули регіон, перебувати в укриттях.

Згодом місцеві Telegram-канали повідомили про ракетну небезпеку в регіоні та перші влучання. Попередньо, є пошкодження приватного будинку.

Нагадаємо, торгові центри, а також школи та коледжі Бєлгорода та прикордонних районів не працюватимуть кілька днів через складну оперативну обстановку.

Також писали, що вранці у російському Бєлгороді пролунали вибухи. У різних районах міста спалахнули пожежі.

А в ніч на суботу, 16 березня, в Бєлгородській області росії дрон атакував легковий автомобіль, що рухався дорогою.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: