Російські добровольці звернулись до путіна й назвали умову для переговорів

Читать на русском
Бійці легіону Свобода росії, Російського Добровольчого Корпусу та Сибірського батальйону звернулись до російського президента володимира путіна та озвучили умову для можливих переговорів.
Фото ілюстративнеФото bbc.com

Бійці легіону «Свобода росії», «Російського Добровольчого Корпусу» та Сибірського батальйону звернулись до російського президента володимира путіна та озвучили умову для можливих переговорів.

Відео було опубліковано у Telegram-каналах добровольців.

«Все йде за планом»: що відбувається у росії за кілька днів до виборів президентаЗа кілька днів до перевиборів путіна у росії збивають десятки безпілотників, горять нафтозаводи, а на прикордонних територіях йдуть бої – що відбувається.

Вони повідомили, що Кремль намагається блокувати евакуацію місцевих жителів, попри те що у прикордонних регіонах росії кілька днів тривають бойові дії.

«Володимир путін, весь світ уже кілька днів спостерігає, як російське місто Бєлгород, Бєлгородська та Курська область перетворилися на зону активних бойових дій. Водночас поставлена тобою адміністрація, попри неодноразові наші заклики, перешкоджає евакуації цивільного населення», – заявили у зверненні.

Добровольці наголошують, що виключно через амбіції путіна продовжують страждати і гинути мирні люди. Тому добровольці закликали припинити заганяти простих людей для «участі у виставі на виборчі дільниці під бомби та артилерійські обстріли».

У зверненні бійці також зазначають, у росії давно назріла необхідність глибокої трансформації відносин влади з народом та відвертої розмови про нові справедливі суспільні правила.

«Якщо ти готовий обговорювати майбутнє нашої країни без диктатури та авторитаризму, ми зі свого боку готові до такої розмови. Якщо в тебе збереглися мужність і відповідальність - виходь із нами на зв'язок зручним для тебе способом», – додають у відео.

Нагадаємо, добровольці з легіону «Свобода росії» та «Сибірського батальону» заявили про завдання масованого удару 16 березня по військових цілях у Бєлгороді. У місті за запланованим часом відразу пролунали вибухи.

Згодом у Міноборони рф повідомили про нібито знищення 15 реактивних снарядів.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: