РДК під час рейду взяв у полон понад два десятки російських військових

Читать на русском
Бійці російського добровольчого корпусу взяли у полон понад два десятки російських військових під час рейду у Бєлгородську та Курську області.
Getty Image

Бійці «Російського добровольчого корпусу» взяли у полон понад два десятки російських військових під час рейду у Бєлгородську та Курську області.

Про це йдеться у дописі в Telegram РДК.

«Все йде за планом»: що відбувається у росії за кілька днів до виборів президентаЗа кілька днів до перевиборів путіна у росії збивають десятки безпілотників, горять нафтозаводи, а на прикордонних територіях йдуть бої – що відбувається.

Зокрема, у повідомленні добровольці спростували інформацію російських пропагандистів про нібито повне знищення корпусу у Харкові внаслідок ракетного удару «Іскандерами».

Також вони показали полонених, яких захопили під час рейду у Бєлгородську та Курську області. Командування звернулося до губернатора Бєлгородської області В'ячеслава Гладкова і закликало з'явитися на зустріч і забрати їх.

«Обмежена військова операція у Білгородській та Курській областях триває і ось підтвердження – нова партія полонених з-поміж ЗС рф. І вкотре ми запрошуємо губернатора Гладкова на зустріч, щоб передати йому полонених», – заявили в РДК.

Нагадаємо, 12 березня з'явилася інформація про те, що російські добровольці розпочали спільну операцію у Бєлгородській та Курській областях. У легіоні «Свобода росії» заявили, що йдуть, щоб «звільнити росіян від злиднів, бідності та страху». У Сибірському батальйоні повідомили, що «почали виконувати обіцянку повалити злочинний диктаторський режим у рф зі зброєю в руках».

14 березня РДК, легіон «Свобода росії» та Сибірський батальйон закликали жителів Курської та Бєлгородської областей росії терміново евакуюватися у зв'язку з проведенням обмеженої військової операції.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: