Російські добровольці анонсували удари по військових у Бєлгороді та Курську

Читать на русском
У заяві добровольців сказано, що вони змушені завдати вогневих ударів по військових позиціях армії рфв містах Бєлгород і Курськ. Мирним жителям слід евакуюватися.
Колаж 24 каналу

Російські добровольці з легіону «Свобода росії», РДК і «Сибісркого батальйону» готуються завдати ударів по військових позиціях армії рф в Бєлгороді та Курську. Це буде відповіддю на обстріли України.

Спільна заява Легіону «Свобода росії», «Російського добровольчого корпусу» та «Сибірського батальйону» з'явилася в середу, 13 березня.

У легіоні «Свобода росії» повідомили, що взяли під контроль селище в Курській областіЛегіон Свобода росії стверджує, що селище Тьоткіно в Курській області під його контролем і російська армія тікає.

Бійці добровольчих формувань заявили, що путінські війська завдають масованих ударів по мирних українських містах, виставляючи позиції між будинками, школами та державними установами, а внаслідок обстрілу з території Бєлгорода гинуть цивільні.

«Обстріли України з території Бєлгорода мають припинитися! У зв'язку з цим ми змушені завдати вогневого ураження по військових позиціях, які розміщені в містах Бєлгород та Курськ», – йдеться у заяві.

Російські добровольці закликали жителів Бєлгорода та Курська евакуюватися, щоб уникнути жертв серед цивільних, а місцеву владу – евакуювати жителів міст Курської та Бєлгородської областей.

Нагадаємо, вранці 12 березня з'явилася інформація про те, що російські добровольці розпочали спільну операцію у Бєлгородській та Курській областях.

У легіоні «Свобода росії» повідомили, що взяли під контроль селище Тьоткіно в Курській області.

У той же час у Міноборони рф заявили, що «зірвали спробу України здійснити прорив на територію Бєлгородської та Курської областей».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: