У РДК заявили, що відкриють гуманітарний коридор для мешканців Курської та Бєлгородської областей

Читать на русском
Російські добровольці попередили, що відкриють гуманітарний коридор із 21 вечора до 7 ранку 15 березня. Після цього відкриють вогонь по позиціях путінської армії.
t.me/russvolcorps

Бійці російських добровольчих формувань, які прорвали кордон з рф, оголосили про створення гуманітарного коридору для цивільних осіб. Його відкриють сьогодні вночі. Після цього розпочнеться обстріл.

Про це заявив «Російський добровольчий корпус» у Telegram.

«Все йде за планом»: що відбувається у росії за кілька днів до виборів президентаЗа кілька днів до перевиборів путіна у росії збивають десятки безпілотників, горять нафтозаводи, а на прикордонних територіях йдуть бої – що відбувається.

Добровольці знову закликали до термінової евакуації мешканців населених пунктів у прикордонних районах рф у зв'язку з проведенням обмеженої військової операції на території Курської та Бєлгородської областей.

«Ми бачимо, що путінські війська ховаються між цивільними, тому наше завдання – забезпечити максимальну безпеку місцевому населенню», – йдеться у повідомленні.

У зв'язку з цим РДК відкриє гуманітарний коридор для мирних росіян і російських військових з 21:00 до 7:00 15 березня, щоб вони могли безперешкодно вийти із зазначених населених пунктів.

Відповідні населені пункти зазначено на карті.

«Після цього ми починаємо масовану атаку по путінських військових у вказаних на карті на фото населених пунктах», – сказано в повідомленні.

Нагадаємо, вчора російські добровольці з легіону «Свобода росії», РДК та «Сибірського батальйону» заявили, що готуються завдати ударів по військових позиціях армії рф в Бєлгороді та Курську як відповідь на обстріли України.

12 березня вони заявили, що розпочали спільну операцію у Бєлгородській та Курській областях.

При цьому у РДК уже закликали до евакуації мирних росіян.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: