Суд продовжив арешт Богуслаєву

Читать на русском
Експрезидент Мотор Січ В'ячеслав Богуслаєв залишиться під арештом без права застави до 18 квітня.
РБК-Україна

Солом'янський районний суд Києва 19 лютого на два місяці продовжив термін дії запобіжного заходу колишньому президенту компанії «Мотор Січ» В'ячеславу Богуслаєву.

Як повідомив «Суспільному» адвокат, Богуслаєв залишиться під арештом без права застави до 18 квітня.

Скіфське золото, зброя та елітний автопарк: СБУ знайшла активи Богуслаєва ще на сотні мільйонівСБУ знайшла приховане майно Богуслаєва – раритетні автомобілі, зброю, Скіфське золото та предмети античних часів та Київської Русі. Все це намагалися вивезти, щоб уникнути арешту активів.

«Апеляція, звичайно, буде. У Богуслаєва різко погіршується здоров'я, при чому динамічно. І це не ми говоримо, це медики СІЗО документи видають. На це вже звертають увагу, але відповідальність брати бояться. Мабуть, дочекаються, коли буде зовсім, а потім передумають», – сказав адвокат Руслан Волинець.

Нагадаємо, Богуслаєв був затриманий СБУ ще восени 2022 року за підозрою в незаконному постачанні товарів військового призначення для російської штурмової авіації.

У жовтні 2023-го правоохоронці завершили розслідування та передав до суду обвинувальний акт щодо Богуслаєва.

Нещодавно стало відомо, що Міністерство юстиції має намір стягнути в дохід держави активи колишнього президента «Мотор Січі». Вищий антикорупційний суд розгляне позов щодо конфіскації.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: