Суд залишив під вартою ексдиректора «Мотор-Січі» Богуслаєва

Читать на русском
Київський апеляційний суд залишив без змін запобіжний захід колишньому президенту Мотор Січі, який підозрюється в пособництві росії.
Фото: AFP

Київський апеляційний суд залишив без змін запобіжний захід колишньому президентові «Мотор Січі» В'ячеславу Богуслаєву, який підозрюється в пособництві росії.

Про це повідомила пресслужба судового органу.

Там зазначили, що апеляційну скаргу на рішення Шевченківського районного суду про продовження запобіжного заходу для Богуслаєва до 17 липня було розглянуто 19 червня.

«За результатами апеляційного розгляду рішення... залишено без змін, апеляційну скаргу сторони захисту на користь підозрюваного – без задоволення», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, Богуслаєва затримали у жовтні 2022 року. Його підозрюють у незаконному постачанні товарів військового призначення для російської штурмової авіації.

Восени повідомлялося, що СБУ оприлюднила докази співпраці Богуслаєва з рф та розшукала активи експрезидента «Мотор Січі» на сотні мільйонів гривень. Це майно намагалися приховано вивезти з України, щоб уникнути його арешту.

Раніше адвокат Богуслаєва заявив, що той проситься на обмін у росію через стан здоров'я. В Офісі президента України вже розповіли, за яких умов можливий обмін Богуслаєва в рф.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: