Зеленський збирав Ставку: обговорили потреби ЗСУ та узгодили кроки для посилення ППО

Читать на русском
Президент Зеленський провів чергове засідання Ставки. На ньому були особисто присутні всі командувачі основними напрямками та операціями.
Фото: Офіс президента України

Президент Володимир Зеленський провів чергове засідання Ставки Верховного головнокомандувача.

Про це глава держави розповів у своєму Telegram-каналі.

Досягнення українського ОПК під час повномасштабної війниЯк розвивається оборонно-промисловий комплекс України під час повномасштабної війни – на інфографіці.

Він зазначив, що це засідання було важливим,на ньому були особисто присутні всі командувачі основними напрямками та операціями.

«Разом із ними Генштабом, Міноборони, Мінстратегпромом та Мінцифрою у всіх деталях розібрали тему забезпечення фронту снарядами та дронами. Фактичні витрати, щоденна потреба, розподіл між підрозділами», – розповів Зеленський.

Учасники засідання, серед іншого, обговорили власне виробництво, у тому числі відкриття нових ліній.

«Інша важлива тема – ППО. Проаналізували останні російські удари та ефективність Повітряних сил. Узгодили наші наступні кроки для посилення захисту міст, громад, підприємств та об’єктів критичної інфраструктури», – резюмував президент.

Нагадаємо, наприкінці грудня Зеленський заявив, що за 2023 рік ОПК вдалося втричі збільшити виробництво зброї та техніки.

Декілька днів тому прем'єр-міністр Денис Шмигаль повідомив, що в новому році Україна планує збільшити потужності оборонки відразу в 6 разів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: