Британія передасть Україні сотні ракет для ППО у відповідь на масштабну атаку росіян

Читать на русском
Уряд Британії поставить Україні додаткову партію боєприпасів для систем ППО, щоб допомогти ЗСУ захиститись від російських атак.
Фото: thetimes.co.uk

Британський уряд поставить Україні додаткову партію боєприпасів для систем ППО, щоб допомогти ЗСУ захиститись від російських повітряних атак.

Про це повідомив міністр оборони Великобританії Грант Шаппс у своєму X-акаунті.

Передноворічний обстріл став найбільшим з 24 лютого: порівняння масованих атакСьогоднішній ракетний обстріл України став наймасованішим із 24 лютого 2022-го – порівняння.

Він заявив, що сьогоднішній масований ракетний удар – «це відчайдушна і марна спроба путіна відновити динаміку на тлі катастрофічної втрати сотень тисяч призовників».

«Ми продовжуємо стояти на боці України. Тому сьогодні ми відправляємо сотні ракет для поповнення боєкомплекту британських систем протиповітряної оборони, які здатні з неймовірною точністю збивати російські безпілотники та ракети», – написав Шаппс.

Міністр також закликав союзників проявити єдність та підтримати Україну після масштабних ракетних обстрілів рф.

Нагадаємо, у Повітряних силах ЗСУ повідомили, що під час ворожої атаки в небі над Україною було збито 114 зі 158 повітряних цілей. Під удар потрапили Київ, Харків, Львів, Одеса, Дніпро та Запоріжжя.

Раніше ЗМІ підрахували, у скільки рф обійшовся сьогоднішній обстріл.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: