Якщо Україна програє, путін з'їсть вас на вечерю з ЄС, НАТО, свободою та демократією – Зеленський

Читать на русском
Зеленський застеріг, що якщо Україна програє, путін наблизить свої війни до Заходу, оскільки відчуває слабкість, як тварина.
Фото Володимир Зеленський/Telegram

Якщо Україна програє, російський диктатор володимир путін наблизить свої війни до Заходу, оскільки «він відчуває слабкість, як тварина, тому що він і є твариною. Він відчуває кров, він відчуває свою силу. І він з'їсть вас на вечерю з усіма вашими ЄС, НАТО, свободою і демократією».

Про це заявив президент України Володимир Зеленський в інтерв’ю The Economist.

Після України путін може атакувати країни Балтії та Молдову – командувач армії БельгіїКомандувач армії Бельгії вважає, що Молдова та країни Балтії можуть стати наступними цілями Кремля. За його словами, хоча росія здається ослабленою затяжною війною – це лише тимчасова ситуація.

Зазначається, що Зеленський роздратований ваганннями деяких своїх союзників, а також відстороненістю деяких своїх співвітчизників. За його словами, Захід втратив відчуття нагальності, а багато українців втратили відчуття екзистенційної загрози війни.

Також глава української держави додав, що розвідувальні служби кількох європейських країн «почали вивчати можливість нападу на їхню територію з боку росії». Причому йдеться навіть про ті країни, які не входили до складу СРСР.

Президент наголошує, що, підтримуючи Україну, Європа захищає себе від російської агресії.

Він додав, що, підтримуючи Україну, Європа захищає себе від російської агресії.якщо росії дозволять забирати українських дітей, вона забиратиме інших дітей».

Він наголошує, що, підтримуючи Україну, Європа захищає себе від російської агресії.

«Якщо росія порушуватиме права українців, «вона порушуватиме права в усьому світі», – наголосив він.

Також Зеленський попередив, що підтримка Україна є запорукою самозахисту для країн Заходу.

«Ви рятуєте своїх дітей, а не наших», – попередив президент України.

Нагадаємо, у новорічному зверненні до нації Володимир Зеленський заявив, що у 2024-му році ворог відчує лють вітчизняного виробництва.

Також він попередив, що наступний рік стане часом глобальних рішень.

У той же час російський диктатор володимир путін заявив китайському лідеру Сі Цзіньпіну, що Росія воюватиме не менше 5 років.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: