Наступний рік стане часом глобальних рішень – Зеленський

Читать на русском
У зверненні наприкінці 675-го дня повномасштабної війни Володимир Зеленський розповів про підсумкову Ставку та анонсував глобальні рішення на наступний рік.
Фото: Офіс президента

2024-й рік стане для України часом глобальних рішень, тому буде необхідно уміти вплинути на них.

Про це у вечірньому зверненні до нації наприкінці 675-го дня повномасштабної війни заявив президент України Володимир Зеленський.

«Попри все, що буде відбуватись в інших країнах, попри будь-які політичні зміни та настрої, нам потрібен достатній потенціал, щоб робити своє. Щоб досягти своїх цілей. Зрозуміло, що наступний рік стане часом багатьох рішень – глобальних рішень. І Україні потрібно уміти вплинути на них – уміти досягти своїх цілей. Будемо боротись за наш вплив, за справедливість для України, і я вдячний усім лідерам, які допомагають, які з нами від 24 лютого і будуть з нами у 24-му році», – сказав він.

Також Зеленський розповів про підсумкову Ставку, на якій обговорювались підсумки 2023-го року та плани на наступний рік.

«Була доповідь розвідки – ГУР та зовнішньої розвідки. Про те, до чого окупанти готуються. Та загалом про ситуацію – про загальні військово-політичні очікування та можливі події в світі», – зазначив Зеленський.

Раніше Зеленський повідомив, що на підсумковій Ставці було визначено стратегію Сил оборони на 2024 рік.

Також президент повідомив про збільшення кількості жертв унаслідок масованого ракетного удару по Україні 29 грудня.

Нагадаємо, 29 грудня Володимир Зеленський відвідав позиції українських військ в Авдіївці.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: