Путін прокоментував удари по Бєлгороду

Читать на русском
Володимир путін назвав терактом удар ЗСУ по центру Бєлгорода і заявив, що росія нібито ніколи не била по мирних людях.
Фото AFP / SCANPIX

Російський диктатор володимир путін сьогодні прокоментував вибухи та прильоти в російському Бєлгороді 30 грудня, внаслідок яких через неефективну роботу ППО загинули 25 людей.

Слова путіна цитує російський Інтерфакс 1 січня.

«Один народ», «руська» Одеса та денацифікація: що путін на пресконференції сказав про війну проти УкраїниПутін на пресконференції розповів, коли закінчить війну проти України, знову назвав росіян та українців одним народом та прокоментував нову хвилю мобілізації у рф.

Повідомляється, що президент рф назвав удари ЗСУ по військових об'єктах у Бєлгороді – терактом.

«Те, що трапилося в Бєлгороді, - це, безумовно, терористичний акт. Тому що під прикриттям двох ракет вони вдарили із систем залпового вогню, РСЗВ... Просто цілеспрямований удар по цивільному населенню», – заявив путін під час візиту до військового госпіталю, де відбулася зустріч «з військовослужбовцями ЗС росії, які проходять там лікування».

За його словами, росія нібито не має наміру завдавати ударів по цивільному населенню України, а битиме виключно по військових об'єктах.

«Ми, звичайно, можемо вдарити по майданах і в Києві, і в будь-якому іншому місті. Я розумію, у мене все кипить, але що нам потрібно вдарити по мирних? Ні, ми б'ємо по військових об'єктах, так і робитимемо», – заявив путін.

Також він додав, що «росія не хоче воювати безкінця, але й не здаватиме своїх позицій».

Нагадаємо, 30 грудня у російському Бєлгороді пролунали вибухи, після роботи російської ППО у центрі міста впали уламки ракет. Спочатку було відомо про 10 загиблих.

Губернатор Бєлгородської області В'ячеслав Гладков сьогодні повідомив про збільшення загиблих внаслідок обстрілу Бєлгорода до 25 осіб.

У ГУР Міноборони повідомили, що час обстрілу Бєлгорода ліквідували офіцера Слідчого комітету рф.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: