Лукашенко під час візиту до рф пригрозив Україні через відмову вести переговори з путіним

Читать на русском
Лукашенко після прибуття в росію на переговори з путіним заявив, що на Україну нібито чекає крах, якщо війна не закінчиться в 2024 році.
Фото: росЗМІ

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко після прибуття в росію на переговори з путіним заявив, що на Україну нібито чекає крах, якщо війна не закінчиться в 2024 році.

Заяву диктатора цитує БелТА.

Путін чує «голоси» про бажання переговорів: скільки разів він згадував про них за останній рікПутіну почулося, що Україна хоче переговорів. Ми підрахували, скільки разів російський диктатор говорив про переговори за останній рік.

За його словами, президент Володимир Зеленський нібито матиме лише один шанс, щоб завершити війну шляхом переговорів з путіним.

«Думаю, це той самий шанс. Будемо з ними якось щільніше працювати, щоб вони зрозуміли, що це єдиний шанс. Якщо вони ним не скористаються, взагалі буде крах», – стверджує він.

Лукашенко також вважає, що на політичне керівництво України вже чиниться тиск з боку військових.

«Військові тиснуть завжди, вони бачать, що відбувається. Тиск дуже сильний. Ви, напевно, на пресконференції Зеленського помітили, що він починає це розуміти», – сказав диктатор.

Нагадаємо, у суботу журналісти NYT повідомили, що російський диктатор путін з вересня через посередників «надсилає сигнали» про готовність до припинення вогню у війні проти України.

Раніше президент Володимир Зеленський виключив можливість досягнення компромісів із путіним, оскільки той не зацікавлений у припиненні війни.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: