Україна не піде на переговори на умовах росії – Подоляк

Читать на русском
Радник ОПУ Михайло Подоляк прокоментував чотири головні пропагандистські ідеї Кремля і відповів, чи піде Київ на переговори з путіним.
Фото: armyinform

В Офісі президента назвали чотири головні пропагандистські фейки росіян, які активно розкручуються в останні тижні. Один із них стосується переговорів.

Фейки країни-агресора розвінчав радник ОПУ Михайло Подоляк у Telegram.

Переговори з путіним неможливі: як змінювалася позиція ЗеленськогоІнфографіка – позиція Володимира Зеленського щодо переговорів з путіним пройшла еволюцію від переконання в необхідності діалогу до констатації, що з чинним президентом рф говорити нема про що.

«Чотири головні пропагандистські ідеї фікс росії в останні тижні: «заморожений конфлікт», «переговори», «санкції не працюють», «серед військово-політичного керівництва України розкол»», – написав він.

Подоляк пояснив, що означає така пропаганда росіян.

«Перекладаю з російсько-пропагандистської на об'єктивну: «рф категорично боїться військового програшу та продовження тиску по лінії фронту», «рф потрібна лише капітуляція України та збереження за собою хоча б частини окупованих територій», «ресурсне виснаження росії надто очевидне, військові виробництва депресовані, відбувається постійний пошук витратників в Ірані/КНДР», «рф категорично хоче спровокувати внутрішньополітичну кризу в Україні, щоб не програти»», – розповів радник ОПУ.

Подоляк додав, що немає і не буде переходу війни до затяжного формату (переговори про обсяги зброю продовжуються, інвестиції у виробництва йдуть, стратегії коригуються).

Він також запевнив, що Україна не піде на переговори на умовах росії, оскільки це не закінчить війну, а, навпаки, масштабує її.

Насамкінець Подоляк нагадав, що санкції проти рф працюють, проте треба подолати обхід росіянами обмежень за допомогою третіх країн.

Нагадаємо, минулого тижня колишній радник ОПУ Олексій Арестович заявив про необхідність мирних переговорів із росією.

«Слово і діло» вирішило підрахувати, скільки разів російський диктатор володимир путін сам згадував про мирні переговори.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: