Готуємо розв'язання питань, які ставлять військові: Зеленський провів нараду з Міноборони

Читать на русском
Президент Зеленський провів нараду з міністром оборони та його командою. Сторони обговорили питання мотивації військових, термінів служби та поповнення.
Фото: Офис президента Украины

Президент Володимир Зеленський у п'ятницю, 22 грудня, провів нараду з міністром оборони Рустемом Умєровим та його командою.

Про це глава держави розповів у своєму вечірньому зверненні до нації.

Зеленський зазначив, що Міноборони готує «вирішення тих питань, які ставлять наші підрозділи, наші бойові бригади».

«Питання мотивації, питання визначеності, питання термінів служби, питання поповнення. Сили оборони тримаються на людях, а люди – це дух та зброя. Обидва компоненти ми маємо забезпечити», – заявив він.

Нагадаємо, нещодавно президент повідомив, що військове командування хоче мобілізувати ще 500 тисяч українців. Він також пообіцяв, що не підписуватиме закон про зміни у процесі мобілізації, якщо в документі буде пункт про призов жінок.

Варто також зазначити, що сьогодні нардепка від «Слуги народу» Мар'яна Безугла показала доопрацьований законопроєкт щодо змін правил мобілізації, військового обліку та проходження служби. Документ передбачає, серед іншого, зниження призовного віку та постановку на облік усіх громадян України.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: