Умєров закликав місцеву владу ще більше сприяти мобілізації

Читать на русском
Міністр оборони Рустем Умєров заявив, що очікує від органів місцевого самоврядування більшого сприяння мобілізаційній роботі.
t.me/umerov_mo

Міністр оборони України Рустем Умєров закликав місцеві органи влади посилити підтримку мобілізації та національної оборони.

Про це він заявив під час засідання Конгресу місцевої та регіональної влади під головуванням президента України, передає Міноборони у Telegram.

Зеленський анонсував створення комплексного плану з мобілізаціїВлада готує комплексний план щодо проведення мобілізації в Україні. Його можуть представити вже найближчим часом, повідомив Зеленський.

Умєров повідомив, що він, як міністр оборони, окреслив напрямки, на яких сьогодні сфокусовані разом із місцевою владою.

За словами глави Міноборони, він очікує від органів місцевого самоврядування більшого сприяння мобілізаційній роботі.

«Органи місцевого самоврядування можуть відчутно посилити залучення фахівців до Сил оборони через проєкт рекрутингу. Очікуємо від них ще більшого сприяння мобілізаційній роботі», – сказав він.

Також, за його словами, потрібно змінити підходи до підготовки військовозобов’язаних до військової служби та населення до національного спротиву

«Всі наші люди мають бути навчені та підготовлені», – зазначив міністр.

Ще один важливий момент, на який має звернути увагу влада на місцях, – це будівництво фортифікаційних споруд.

Нагадаємо, Верховна рада продовжила воєнний стан та мобілізацію до лютого 2024 року. У РНБО анонсували, що змінять підхід до мобілізації.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: