Польські перевізники знову заблокували найбільший пункт пропуску на кордоні з Україною

Читать на русском
Польські перевізники знову заблокували проїзд фур через пункт пропуску Дорогуськ-Ягодин, який є найбільшим вантажним КПП на кордоні з Україною.
Фото: logist.today

Польські перевізники знову заблокували проїзд фур через пункт пропуску «Дорогуськ-Ягодин», який є найбільшим вантажним КПП на кордоні з Україною.

Про це повідомляє пресслужба Держприкордонслужби.

Страйк перевізників: хто та чому блокує проїзд вантажівок через український кордонПольські перевізники блокують рух вантажівок через кордон із Україною, до них можуть приєднатися словацькі колеги. Хто ініціював акцію та які вимоги.

Там розповіли, що сьогодні після 15:00 перевізники Польщі розпочали акцію протесту на під'їзних шляхах до КПП. Зазначається, что протестувальники планують пропускати лише по одній фурі на годину.

«Водночас інформують, що пропускатимуть транспортні засоби з вантажами безпекового, гуманітарного характеру та ті, які перевозять тварин, продукти, що швидко псуються тощо», – зазначено в повідомленні.

Крім того, за даними ДПСУ, протестувальники не мають наміру перешкоджати руху автобусів.

Нагадаємо, 6 листопада на польсько-українському кордоні розпочався страйк перевізників Польщі. Вони вимагають відміни транспортного безвізу для України. Пізніше до блокади приєдналися перевізники з інших країн. При цьому Україна та Польща вжили низку заходів для розблокування кордону.

Раніше прикордонники розповіли, де утворилися найбільші черги.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: