У Києві змінять організацію дорожнього руху через закриття метро

Читать на русском
У столиці впроваджують зміни в організації дорожнього руху на найбільш завантажених відрізках доріг через закриття декілька станцій метро.
vechirniy.kyiv.ua

Спеціальна комісія у Києві вирішила після закриття декілька станцій метро впровадити зміни в організації дорожнього руху на найбільш завантажених відрізках доріг столиці.

Про це у Telegram написав очільник МВС Ігор Клименко.

Метро і мери Києва: хто скільки станцій побудувавЗа часів незалежності України в Києві побудували 21 станцію метро. Кому з мерів вдалося відкрити найбільше нових станцій?

Сьогодні, 9 грудня, зранку відбулося засідання Державної комісії ТЕБ та НС щодо ситуації із підтопленням декількох станцій метро у Києві, яка вирішила впровадити зміни в організації дорожнього руху на найбільш завантажених відрізках.

Очільник МВС впевнений, що нововведеннями уникнуть транспортний колапс у столиці.

«У звʼязку із закриттям підземки, основне навантаження із перевезення громадян припаде на наземний громадський транспорт. Відповідно його стане більше, тож дорожній рух може значно ускладнитися. Тому вніс пропозицію, яку підтримали під час засідання Комісії: впроваджуємо зміни в організації дорожнього руху на найбільш завантажених відрізках доріг столиці», – заявив Клименко.

За його словами, у столиці на цих ділянках збільшать пропускну спроможність громадського транспорту, відрегулюють хронометраж перемикання сигналів світлофора, перенесуть для зручності зупинки громадського транспорту та змінять деякі дорожні знаки. Крім цього, у посиленому режимі працюватимуть патрулі.

Пізніше усі подробиці зміни на дорогах оприлюднить патрульна поліція.

Нагадаємо, напередодні стало відомо, що на пів року буде закрито рух поїздів між станціями метро «Деміївська» та «Теремки» для термінового проведення ремонту перегінного тунелю.

Також писали, що уже з'явилася схема альтернативних наземних маршрутів у столиці.

Тим часом правоохоронці розпочали розслідування обставин підтоплення тунелів на ділянці Київського метрополітену.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: