Бойовики ХАМАС передали Червоному Хресту ще декілька заручників

Читать на русском
ЦАХАЛ заявив про 12 звільнених заручників, серед яких 10 ізраїльтян та двоє іноземних громадян.
фото: ВВС

Армія оборони Ізраїлю (ЦАХАЛ) повідомив про звільнення ХАМАСом чергової групи заручників. Бойовики передали їх представникам Червоного Хреста.

Про це йдеться у повідомленні на Telegram-каналі ЦАХАЛу.

Громадяни яких країн загинули чи постраждали внаслідок нападу ХАМАС на ІзраїльГромадяни яких країн загинули, зникли безвісти або були взяті у заручники під час нападу ХАМАС на Ізраїль – на інфографіці.

«Згідно з інформацією, отриманою від Червоного Хреста, 12 заручників – у тому числі десятеро ізраїльтян і двоє іноземних громадян – прямують до території Ізраїлю», – йдеться у заяві військових.

Офіційний представник МЗС Катару Маджид бен Мухаммед аль-Ансарі повідомив на своїй сторінці в соцмережі X, що серед звільнених - дев'ять жінок та одна дитина.

«Одна з жінок має австрійське громадянство, дві - громадянство Аргентини, ще одна - громадянство Філіппін», – повідомив представник МЗС Катару.

Нагадаємо, що у п'ятницю о 7 ранку набуло чинності чотириденне припинення вогню між ізраїльською армією та угрупованням ХАМАС. Домовленість була укладена за посередництва Катару.

Вже, 25 листопада, Червоний Хрест прийняв другу групу звільнених заручників ХАМАСу, що складається з 17 осіб, серед яких 4 іноземці.

А у неділю ввечері, 26 листопада, Червоному Хресту передали третю групу звільнених заручників ХАМАСу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: