У ЦАХАЛ заявили, що ХАМАС відпустили ще 17 заручників із Сектору Газа

Читать на русском
До третьої групи звільнених заручників входять 17 осіб, серед яких є як ізраїльтяни, так й іноземні громадяни.
Ілюстративне фотоЦензор.нет

В Армії оборони Ізраїлю (ЦАХАЛ) заявили, що у неділю ввечері, 26 листопада, Червоному Хресту передали звільнених заручників ХАМАСу. Це вже третя група людей, звільнених із полону у Секторі Газа.

Про це повідомляє CNN, з посиланням на дані ЦАХАЛ.

Громадяни яких країн загинули чи постраждали внаслідок нападу ХАМАС на ІзраїльГромадяни яких країн загинули, зникли безвісти або були взяті у заручники під час нападу ХАМАС на Ізраїль – на інфографіці.

Як зазначається, до третьої групи звільнених заручників входять 17 осіб, серед яких є як ізраїльтяни, так й іноземні громадяни.

Ця група є частиною запланованого третього обміну заручників, яких утримують у Секторі Гази, на палестинських в'язнів, що відбувається в рамках чотириденного перемир'я між Ізраїлем і ХАМАС.

Нагадаємо, що у п'ятницю о 7 ранку набуло чинності чотириденне припинення вогню між ізраїльською армією та угрупованням ХАМАС. Домовленість була укладена за посередництва Катару.

Вчора, 25 листопада, Червоний Хрест прийняв другу групу звільнених заручників ХАМАСу, що складається з 17 осіб, серед яких 4 іноземці.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: