Бойовики ХАМАС звільнили ще одну групу заручників із Сектору Газа

Читать на русском
За інформацією, отриманою від Червоного Хреста, наразі 11 заручників перебувають на шляху до ізраїльської території.
фото: LB.ua

У понеділок, 27 листопада, бойовики ХАМАСу звільнили ще одну групу заручників. Внаслідок четвертого обміну заручників, вони наразі прямують на територію Ізраїлю.

Про це йдеться у повідомленні Армії оборони Ізраїлю (ЦАХАЛ) в Telegram.

Громадяни яких країн загинули чи постраждали внаслідок нападу ХАМАС на ІзраїльГромадяни яких країн загинули, зникли безвісти або були взяті у заручники під час нападу ХАМАС на Ізраїль – на інфографіці.

«За інформацією, отриманою від Червоного Хреста, наразі 11 заручників перебувають на шляху до ізраїльської території», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що при цьому Ізраїль відпустив палестинських заручників - трьох жінок і до 30 чоловіків віком до 19 років. Дев'ять ув'язнених - жителі Східного Єрусалима, решта, імовірно, із Західного берега річки Йордан.

Нагадаємо, що у п'ятницю о 7 ранку набуло чинності чотириденне припинення вогню між ізраїльською армією та угрупованням ХАМАС. Домовленість була укладена за посередництва Катару.

Вже, 25 листопада, Червоний Хрест прийняв другу групу звільнених заручників ХАМАСу, що складається з 17 осіб, серед яких 4 іноземці.

А у неділю ввечері, 26 листопада, Червоному Хресту передали третю групу звільнених заручників ХАМАСу.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: