Єрмак прокоментував чутки про те, що Зеленський хоче звільнити Залужного

Читать на русском
Єрмак заявив, що він не має інформації про те, що Зеленський хоче замінити головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного.
Фото: Офіс президента України

Керівник Офісу президента України Андрій Єрмак заявив, що він не має інформації про те, що Володимир Зеленський нібито хоче замінити головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного.

Він сказав про це в інтерв'ю Наталії Мосейчук.

Які кадрові перестановки Зеленський провів у керівництві ЗСУ, Міноборони та СБУ під час великої війниЯкі кадрові зміни Зеленський провів у вищому військовому та військово-політичному керівництві під час повномасштабної війни.

На запитання журналістки, чи є єдність у верховного головнокомандувача та головнокомандувача ЗСУ, Єрмак відповів: «А як може бути інакше? У нас єдина позиція – перемогти у цій війні. Але, звичайно, сьогодні триває постійний діалог, постійна робота 24/7».

Він також прокоментував чутки про нібито наміри Зеленського замінити головкома ЗСУ. «Я не чув про це. Я не маю такої інформації», – сказав Єрмак.

Нагадаємо, 7 листопада нардеп Володимир Ар'єв написав у Facebook з посиланням на «надійні джерела», що міністр оборони Рустем Умєров нібито вніс подання на Ставку про звільнення Залужного. Через деякий час він видалив пост, повідомивши, що інформація не підтвердилась. Умєров назвав це спробою нечистоплотних політиків розколоти українське суспільство.

Чутки про можливий конфлікт із Зеленським з'явилися після публікації в Economist статті Залужного, в якій йшлося про глухий кут у війні. Президент пізніше заявив, що не вважає ситуацію на фронті патовою.

Крім того, про розбіжності у керівництві писали після звільнення Зеленським командувача ССО Віктора Хоренка.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: