Умєров про заяви щодо «звільнення» Залужного: деякі політики намагаються розколоти суспільство

Читать на русском
Міністр оборони Рустем Умеров прокоментував заяву нардепа Володимира Ар'єва про те, що він нібито хоче звільнити головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного.
Фото: УП

Міністр оборони Рустем Умєров прокоментував заяву нардепа Володимира Ар'єва про те, що він нібито хоче звільнити головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного.

Пост, присвячений цій ситуації, було опубліковано у Facebook-акаунті глави оборонного відомства.

«Деякі нечистоплотні політики сьогодні намагаються розколоти українське суспільство — це нічим не краще того, що роблять російські пропагандисти», – зазначив Умєров.

Він, серед іншого, закликав не ставати «пішаками і тим більше помічниками» в інформаційній війні росії проти України.

«Усім у країні сьогодні слід зосередитись на питаннях оборони та робити все, щоб посилити нашу державу», – порадив міністр.

Нагадаємо, сьогодні Ар'єв написав у своєму Facebook, що Умеров нібито «вніс подання на Ставку верховного головнокомандувача» про звільнення Залужного. Нардеп повідомив, що отримав цю інформацію «з надійного джерела». Менш як за годину Ар'єв видалив свій пост і заявив, що «з багатьох інших джерел кажуть, що це не так».

Варто зазначити, що 2 листопада Валерій Залужний написав для Economist великий матеріал про новий небезпечний етап війни в Україні. Він попередив, що бойові дії переходять у затяжну позиційну стадію, і в такій війні росія має більше шансів.

Президент Зеленський, коментуючи статтю Головкома, заявив, що ситуація на фронті не є патовою. Україна не йтиме на поступки перед росією.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: