Зеленський анонсував підготовку до важливих кроків у листопаді та грудні – звернення

Читать на русском
Згідно зі словами Зеленського, головна увага буде приділена новим оборонним пакетам та розвитку відносин із Європейським союзом.
Офіс президента

Президент Володимир Зеленський анонсував підготовку до важливих кроків, що будуть здійснені вже на початку листопада. Він зазначив, що цей листопад та грудень мають стати вагомими для України.

Про це український лідер заявив у своєму зверненні.

Згідно зі словами Зеленського, головна увага буде приділена новим оборонним пакетам та розвитку відносин із Європейським союзом.

«Вже готуємося до важливих кроків, які заплановані на перші тижні листопада. Взагалі цей листопад та грудень мають стати вагомими для України. Це й нові оборонні пакети, розвиток наших відносин із Європейським Союзом. Готуємо й міжнародні заходи, заплановані в Україні. Активність нашої роботи з партнерами буде незмінною», - сказав президент.

При цьому, керівник держави назвав хорошою новиною в підсумок зустрічі щодо Формули миру на Мальті погодження заяви співголів саміту. Він назвав цю заяву базовою і такою, що єднає.

«Це правильний сигнал. Що б не відбувалося у світі, головне – це єднання заради реальної сили міжнародного права, бо це – єднання заради справедливості для України й всіх країн та народів, які можуть зазнати агресії», – сказав він.

Нагадаємо, вчора, 28 жовтня, на Мальті стартував третій мирний саміт щодо України. Нещодавно у Зеленського розповіли про результати зустрічі щодо Формули миру на Мальті.

Також Зеленський провів засідання військового кабінету у спеціальному форматі. На ньому були присутні представники військового командування, спецслужб та розвідки.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: