Зеленський заявив, що ЗСУ цієї зими готові відповідати росії на удари по енергооб'єктах

Читать на русском
Україна посилено готується до ударів росіян по енергетичній інфраструктурі, які можуть бути цієї осені та взимку.
фото Володимир Зеленський/Telegram

Україна посилено готується до ударів російських окупантів по енергетичній інфраструктурі, які можуть бути цієї осені та взимку. Але цього року ворог отримає відповідь.

Про це у середу, 25 жовтня, заявив президент України Володимир Зеленський після того, як провів щоденну селекторну нараду.

Як союзники допомагають Україні підготуватися до зимових атак росіїСоюзники допомагають Україні готуватися до непростої зими. Які засоби ППО, енергетичну та гуманітарну допомогу обіцяли – на інфографіці.

«Готуємося до ударів терористів по енергетичній інфраструктурі. Цьогоріч не лише захищатимемося, а й відповідатимемо. Ворог це добре знає. Спочатку прибрали з Криму флот, тепер переміщують і свою авіацію далі від наших кордонів», – написав Зеленський у Telegram.

Також на нараді обговорили ситуацію на фронті.

«Отримав звіти про надходження техніки, боєприпасів, нові контракти й нову географію постачання. Заслухав інформацію щодо фронту. Куп'янськ, Авдіївка – важкі, в’язкі бої, але наші воїни тримають позиції», – сказав він.

Президент додав, що ворог намагається нищити без розбору все, до чого може дотягнутися.

«Берислав, Борова. Усуваємо наслідки обстрілів, допомагаємо людям», – зазначив він.

Нагадаємо, в Укренерго повідомляли, що приблизно розуміють, по яких об'єктах росія може бити взимку. У ГУР також обіцяли відповідь рф на атаки по інфраструктурі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: